Statens Kunstfond yder lige nu særstøtte til digital formidling af din kunst (fristen nærmer sig)

Statens Kunstfond yder lige nu særstøtte til digital formidling af din kunst (fristen nærmer sig)

i Aktuelt, Kunst

Statens Kunstfond har genopslået en særpulje på 25 mio. kr, der skal hjælpe kunsthåndværkere og designere med at formidle kunsten på nye platforme – fx via hjemmeside, webshop eller sociale medier. Puljen skal hjælpe kunstnere, der er udfordrede af Corona-situationen.

Er du kunstner eller designer, og lyder dette som en kærkommen hjælp?

Du kan netop nu søge op til 50.000 kr i støtte til digital formidling.


Hjemmeside/webshop og en lækker profilvideo

code8 samarbejder med horsensianske Patos Film i et koncept, hvor vi leverer hjemmeside (WordPress) eller webshop (Shopify) med en lækker profilvideo, fotos og æstetiske lækkerier. Det hele med fokus på din kernefortælling og kunst.

Vi vil rigtig gerne være en del af dette fremstød, der skal sikre danske kunsthåndværkeres overlevelse og kreative bidrag til vores verden.

Jeg maler selv abstrakte malerier og befinder mig godt i det kunstneriske miljø. Samtidig ved jer, hvor svært det er at få kunsten ud over rampen – specielt i en tid, hvor gallerier, udstillinger, messer og meget andet er lukket helt ned.

Ansøgningsfrist 11. februar

Men du skal skynde dig lidt. Der er ansøgningsfrist d. 11. februar.

Til gengæld fremgår det, at der er hurtig behandling af ansøgningerne, så I bedste fald, vil du snart kunne komme videre med din digitale formidling af dig og din kunst.

Læs om puljen her
– eller kontakt mig og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg og Patos Film kan hjælpe med at skabe en ny eller forbedret online profil for dig og din kunst.


Her finder du pulje-beskrivelsen: Statens Kunstfond: Støtte til kommunikation, branding og digital formidling af kunsthåndværk og design