For bureauer

Erfarne udvikler-hænder udlejes!

Mangler jeres bureau en ekstra hånd til at forvandle webdesigns/grafik til top-lækre WordPress-løsninger?

Jeg har i mange år samarbejdet med grafiske og digitale bureauer om netop den disciplin.

Motiverne kan være flere. I nogle bureauer fylder web-delen ikke mere, end at hjemmesiden sælges som en samlet pakkeløsning til kunden. For andre handler det om, at man selv er eksperter i ét CMS, men mangler ekspertisen med WordPress.


Hvad er jeres historie?
Hiv fat i mig, hvis I vil høre hvordan jeg kan hjælpe jer med WordPress.

Kontakt

Skal jeg ringe dig op?

Udfyld et par detaljer om dit hjemmeside-projekt – så vender jeg tilbage i løbet af en dags tid.

Bliv ringet op
Ring mig op

Dejligt, hvis du vil fortælle lidt mere

Thomas Jacobsen

Freelance webdesigner & -udvikler
med speciale i WordPress
Jeg træffes bedst på hverdage 8:00-16:30. Send mig ellers en mail eller læg en besked.

Inspiration

Statens Kunstfond yder lige nu særstøtte til digital formidling af din kunst (fristen nærmer sig)

Statens Kunstfond har genopslået en særpulje på 25 mio. kr, der skal hjælpe kunsthåndværkere og designere med at formidle kunsten på nye platforme – fx via hjemmeside, webshop eller sociale medier. Puljen skal hjælpe kunstnere,… Læs mere

Glædelig jul! Er du også lidt spændt på 2021?

Jeg ønsker alle jer derude – og især selvfølgelig mine skønne kunder og samarbejdspartnere – en rigtig glædelig jul og et godt nytår. For mit eget vedkommende har 2020 været kaotisk, nervepirrende og spændende. Engang… Læs mere

Hvilken tilgang til WordPress er bedst?

Kan man tale om forskellige skoler – ja måske endda filosofier – indenfor udvikling og drift af hjemmesider i WordPress? Ja, er min påstand – selvom det måske lyder lidt søgt. Og det er endda… Læs mere

Stormen raser – bygger du læhegn eller vindmøller?

Corona-krisen påvirker og presser alle brancher! Som aktør i en digital branche oplever jeg dog en (forventelig) høj efterspørgsel på online synlighed. Det gælder både hjemmesider, sociale profiler og markedsføring. Hvordan er kulturen i din… Læs mere