For bureauer

Erfarne udvikler-hænder udlejes!

Mangler jeres bureau en ekstra hånd til at forvandle webdesigns/grafik til top-lækre WordPress-løsninger?

Jeg har i mange år samarbejdet med grafiske og digitale bureauer om netop den disciplin.

Motiverne kan være flere. I nogle bureauer fylder web-delen ikke mere, end at hjemmesiden sælges som en samlet pakkeløsning til kunden. For andre handler det om, at man selv er eksperter i ét CMS, men mangler ekspertisen med WordPress.


Hvad er jeres historie?
Hiv fat i mig, hvis I vil høre hvordan jeg kan hjælpe jer med WordPress.

Kontakt

Skal jeg ringe dig op?

Udfyld et par detaljer om dit hjemmeside-projekt – så vender jeg tilbage i løbet af en dags tid.

Bliv ringet op
Ring mig op

Dejligt, hvis du vil fortælle lidt mere

Thomas Jacobsen

Freelance webdesigner & -udvikler
med speciale i WordPress
Jeg træffes bedst på hverdage 8:00-16:30. Send mig ellers en mail eller læg en besked.

Inspiration

WordPress som online kort over gavlmalerier og street art

Hvad er WordPress? “Det er noget med open-source CMS og et købe-theme”. Eller hvad? Jeg elsker at udfordre den gængse opfattelse af, hvad WordPress er og kan. På det seneste har jeg lavet en del… Læs mere

Lej et tagtelt – inkl. ultimativ frihed

Har du hørt om tagtelte? Måske ikke.. men det kommer du til. Lige nu buldrer fænomenet og ferieformen frem – og jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe Camp On Top… Læs mere

Hvilken tilgang til WordPress er bedst?

Kan man tale om forskellige skoler – ja måske endda filosofier – indenfor udvikling og drift af hjemmesider i WordPress? Ja, er min påstand – selvom det måske lyder lidt søgt. Og det er endda… Læs mere

Stormen raser – bygger du læhegn eller vindmøller?

Corona-krisen påvirker og presser alle brancher! Som aktør i en digital branche oplever jeg dog en (forventelig) høj efterspørgsel på online synlighed. Det gælder både hjemmesider, sociale profiler og markedsføring. Hvordan er kulturen i din… Læs mere