Søgning

WordPress-hjemmeside

Få en flot, stabil og hurtig WordPress-hjemmeside - tilpasset jeres behov. Jeg lægger vægt på simpel redigering og lækkert design. Hjemmesiden baseres på et robust og gennemtestet theme kombineret med få tilpassede plugins.

Inspiration

Længere nede på siden kan du læse mere om min tilgang (“filosofi” om man vil) til WordPress.
Men lad os lige starte med lidt inspiration. Herunder har jeg fundet en håndfuld skønne referencer frem.

Custom WordPress-hjemmeside for DHE

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Besøg hjemmesiden: dhe.dk
Min rolle: Implementering af custom WordPress-theme med sprudlende effekter og lækre detaljer. Skønt samarbejde med design- og brandingbureauet YdePlus, som står bag efterskolens nye visuelle identitet.

YdePlus

Besøg hjemmesiden: ydeplus.dk
Min rolle: Implementering af custom WordPress-hjemmeside med fokus på portfolio. Lækkert design leveret af kunden selv – design- og brandingbureauet YdePlus.
Jord.dk - custom WordPress-hjemmeside

Jord.dk

Besøg hjemmesiden: jord.dk
Min rolle: Design og implementering af custom WordPress-hjemmeside med bl.a. katalog og “Google Map” over Jord.dk’s projekter.
Study House Horsens - custom wordpress-hjemmeside

Study House

Besøg hjemmesiden: studyhouse-horsens.dk
Min rolle: Design og implementering af custom WordPress-hjemmeside. I samarbejde med Cube Marketing. Plugin til dynamisk “boligvælger”.
Nordic Green Solutions - custom WordPress-hjemmeside

Nordic Green Solutions

Besøg hjemmesiden: ngs.dk
Min rolle: Implementering af custom WordPress-theme baseret på design-filer kyndigt leveret af kundens eget branding-bureau. Stort sprogversioneret katalog over ydelser.
VFC Ejendomme - custom WordPress hjemmeside med ejendomme

VFC Ejendomme

Besøg hjemmesiden: vfc-ejendomme.dk
Min rolle: Design og implementering af custom WordPress-hjemmeside med ejendomskatalog og beboer-intranet. Projektet er gennemført i skønt samarbejde med Cube Marketing.
Outdoor Connection - WordPress-hjemmeside

Outdoor Connection

Besøg hjemmesiden: outdoor-connection.dk
Min rolle: Design og implementering af custom WordPress-hjemmeside. Fokus på kursus-katalog, kursus-kalender, sprogversionering og online salg af kurser.

WordPress er et fantastisk værktøj. Lad os bruge det, som det er.

Jeg er stor fortaler for at bruge WordPress’ indbyggede værktøjer. I særdeleshed den “page builder”, du helt automatisk får med i standard-installationen. Den hedder “Gutenberg Block Editor“, og med få tilpasninger er den fuld af power og muligheder. Du kan prøve den her.

I videoen herunder giver jeg et eksempel på, hvor let det er at redigere hjemmesiden.

Så let er det at redigere

Kort præsentation af redigeringsværktøjet.

Er der en “rigtig” tilgang til WordPress?

Det ville vist være lidt for “kækt” at sige ja. I stedet vil jeg sige, at jeg har set mange forskellige tilgange. Mange WordPress-hjemmesider fejler over tid. De lider under indledende fejlvalg og bliver uoverskuelige. Jeg vil her give mig bud på en optimal løsning.

En WordPress-hjemmeside er bygget op omkring selve WordPress, et theme og en række plugins. Dertil vælges often en såkaldt “page builder”. Efter min mening bør man dog bruge den, WordPress er født med.

Et “theme” (dansk: Design-tema) definerer hjemmesidens grundlæggende layout, farver, fonte, mm. Plugins udvider hjemmesidens funktionalitet. Sådan lidt groft sagt. Men hvad skal man så vælge?

Theme

Alle code8’s WordPress-hjemmesider tager udgangspunkt i et simpelt custom theme, som jeg selv har udviklet gennem en årrække. Det er “slim” og kan, hvad det skal – hverken mere eller mindre. Det udnytter WordPress’ theme-customizer og har indstillinger for header, footer, kontaktinfo, mm.

For hvert projekt tilpasses hjemmesidens theme med grundlæggende farver og fonte.

Plugins

Antallet af plugins bør minimeres. Mange plugins giver ofte høj kompleksitet og udfordrende vedligeholdelse.

Jeg anvender derfor kun de mest anerkendte og nødvendige plugins. Eksempelvis Yoast SEO til søgemaskineoptimering og Advanced Custom Fields til hurtig opsætning af ekstra indholdsfelter.

Derudover suppleres alle mine hjemmeside med et special-udviklet plugin til ekstra indholdstyper (fx medarbejdere og cases) og ekstra “Blocks” til indholds-editoren. Her kan fx nævnes blocks til

  • Slider
  • Gallerier
  • Stylede sektioner
  • Grupperet indhold (fancer, fold-ud-lister)
  • Indholds-loops (fx liste over blog-indlæg, cases eller medarbejdere)

Page builder

Page builders som Elementor WPBakery og Visual Composer har i en årerække domineret debatten om “den bedste WordPress-oplevelse”. De giver et bud på, hvordan sider og indhold kan bygges op i et helt andet univers / værktøj end det, WordPress er født med.

MEN WordPress er nu heldigvis kommet godt efter det med sin egen page builder (Gutenberg Block Editor), og efter min mening er der ingen grund til at kaste sig over de andre udbydere (længere).

Den indbyggede editor i WordPress er fantastisk. Og med få udvidelser, har den ingen begrænsninger. Jeg udvikler alle hjemmesider med udgangspunkt i den indbyggede editor og har erfaring for, at det på sigt giver de mest stabile løsninger.

Vedligeholdelse

Selvom man holder antallet af plugins nede, vil der løbende komme opdateringer. Både til WordPress og plugins.

Det er vigtigt at have en backup-løsning, før man gennemfører opdateringerne.

Jeg giver altid gerne en introduktion dette, men tilbyder også at håndtere det for dig gennem min WordPress-serviceaftale.

Domæne & webhotel

Jeg hjælper altid gerne med registrering af domæner og valg og oprettelse af webhotel.